Casa de Pariuri 888Sport

7 Jul
2010

Interfata site-ului 888sport da dovada de profesionalism, aceasta fiind realizata cu niste culori atragatoare si cu o interfata bine desenata. Navigarea este destul de simpla deoarece in partea stanga gasiti evenimentele sportive iar in partea de sus toate serviciile pe care le ofera casa de pariuri.

Deschiderea unui cont este de asemenea o procedura simpla ce poate fi realizata prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale si cu datele contului (username si parola).

Oferta de pariuri este destul de buna, ba chiar excelenta, deoarece 888sports va ofera sansa de a paria pe o multidudine de sporturi folosind unele dintre cele mai atractive cote.

Parierea este foarte usoara si se poate face prin selectarea evenimentului din partea stanga si prin introducerea mizei in partea dreapta a paginii. Procedeul este foarte simplu datorita interfetei site-ului.

888sport este o agentie serioasa care a dobandit respect si credibilitate in ochii pariorilor prin multa munca, asadar puteti sa pariati cu incredere.

Serviciul de relatii cu clientii este surprinzator de bun, acesta putand fi contactat 24/7 prin telefon sau email. Orince intrebare sau problema poate fi rezolvata in scurt timp.

Puteti depune bani in contul dumneavoastra utilizand o multime de modalitati de plata precum: Cheque, InstaDebit, Laser, Maestro, Delta, Bank Wire, Diners, EuroCard, ACTeCASH, ClickandBuy, eCheck, NetPay, Online bank transfer, PayBox, PayPoint, PaySafeCard, Ukash si altele.

Consideram ca 888sports este o agentie promitatoare, care in curand poate fi un rival de temut pentru casele de pariuri de top. Pentru a va convinge de acest lucru, va invitam sa va deschideti un cont si sa pariati.

1 Response to Casa de Pariuri 888Sport

Avatar

bubu

September 8th, 2010 at 10:53 pm

dintre casele de pariuri englezesti asta mi se pare cea mai buna, sunt si sponsorii principali ai snookerului

top