Casa de Pariuri Bet365

16 Jul
2010

Bet365 a devenit una dintre cele mai importante case de pariuri din industria jocurilor de noroc si pariurilor sportive. Aceasta casa de pariuri are cea mai buna oferta pentru pariurile de tip “Handicap Asiatic” si o multitudine de evenimente sportive in fiecare zi.

Tot aceasta casa de pariuri detine servicii de suport pentru clienti foarte eficiente, remarcandu-se si prin platile rapide pe care le fac la cerere.

Bet365 reuseste sa atraga din ce in ce mai multi jucatori la pariuri datorita bonusurilor de inregistrare, si a multitudinii de aferte promotionale valabile dupa inscriere.

Casa de pariuri Bet365.com iti ofera un bonus de 200 RON daca te inscrii acum folosind unul din linkurile disponibile aici. Deasemenea, beneficiezi si de multiple bonusuri lunare.

Deasemenea, printre alte avantaje majore pe care pariurile online le au (taxe zero, cote mult mai mari, castiguri creditate instant, posibilitatea alegerii numarului de evenimente de pe bilet, etc.), Bet365 iti ofera spre folosinta cea mai complexa platforma de pariuri live din lume! Poti paria in timp real pe unul dintre cele peste 5000 de evenimente transmise in direct (live video) de catre Bet365.

Pe langa toate aceste facilitati, Bet365 ne-a obisnuit cu darnicica de care da dovada atunci cand vine vorba de bonusuri. Astfel, nu putine au fost cazurile in care agentia a dat 10, 20 sau chiat 50 euro cadou, doar pentru simplul fapt ca folosesti un cont creat la ei.

1 Response to Casa de Pariuri Bet365

Avatar

alexdinamo

September 8th, 2010 at 10:52 pm

Numarul 1 in lume la egalitate cu Bwin,

top