Casa de Pariuri Expekt

27 Aug
2010

INTERFATA WEBSITULUI
Poti sa gasesti destul de repede sectiunile care le doresti pe situl celor de la Expekt. Are meniul principal foarte bine organizat si functional. Aveti disponibila optiunea “all coupons” inclusa in toate pariurile speciale. Culorile folosite sunt chiar foarte placute si nu obosesc ochii dupa o perioada mai lunga de timp. Este chiar palcut designul pe care l-au realizat, sper sa va placa si voua la fel de mult. Desi au design foarte bun si paginile par a se incarca destul de repede uneori se incarca destul de greu, ba chiar mai mult uneori este picat serverul si isi revin mai greu, sau cand fac update la site la fel dureaza un pic cam mult fata de alte situri ale agentiilor de pariuri, totusi acest aspect nu ar trebui sa va descurajeze, desi nu exceleaza la acest capitol are alte avantaje mult mai importante.

DESCHIDEREA UNUI CONT LA EXPEKT
Foarte usor de deschis un cont la Expekt, aveti nevoie de detaliile obisnuite si nu dureaza mai mult de 3 minute sa completezi formularele. Este nevoie de confirmarea emailului. Va puteti alege propriul user si parola, facilitate pe care se pare ca o gasiti la aproape toate agentiile mari de pariuri. Dupa inregistrare, puteti depune banii in cont si sa jucati imediat. Totul va deurge rapid si fara probleme.

DEPUNERI SI RETRAGERI LA EXPEKT
Cateva puncte in plus agentiei Expekt din punct de vedere al tranzactiilor. Puteti depune bani prin toate modalitatile cunoscute la alte agentii carduri, transfer bancar, Western Union, Moneybookers etc. Au redus depunerea minima de la 35 de euro la 10 euro, dat fiind faptul ca majoritatea agentiilor au acest minim de 10 euro. Depositul prin carduri va fi taxat cu 2.5% ceea ce este destul de mult pentru o agentie precum Expekt. Daca vorbim de retrageri nu ne-am putea dori mai mult decat ne ofera. Au scos pana si taxa de 10 euro care se aplica fiecarei retrageri acum puteti retrage gratuit ori de cate ori aveti nevoie. Unele agentii va ofera doar prima retragere pe luna gratuit, pentru restul tranzactiilor aplicand cate o mica taxa, nu si la Expekt insa. Au renuntat la taxa dupa ce ami multi clienti s-au plans de taxa mare pe care o au la retragere, si astfel au dovedit inca odata cat de mult conteaza clientii pentru ei. Daca faceti retragerea prin transfer bancar veti ramane placuti surprinsi de timpul scurt necesar unui transfer.

OFERTA DE PARIURI
Expekt este definitia varietatii de pariuri pentru anumite evenimente. Au meciuri chiar si din liga a 3 din Norvegia sau volei din Grecia, sporturi de iarna sau chiar si politica. Este paradisul ofertelor de pariuri aceasta agentie. Pe langa oferta simpla au si alte tipuri de pariuri, foarte multe am zice noi. Daca veti intra la ei pe site va veti convinge singuri de oferta lor bogata.

COTELE OFERITE DE EXPEKT
Au cote foarte mari , poate cele mai mari cu exceptia unor agentii la fel de mari. Au un program de loialitate care va garanteaza un acces la cote mai mari pentru anumite meciuri. Uneori modifica cotele dar nu semnificativ deci nu va faceti griji. Se pare ca pe langa oferta extrem de bogata au si cote pe masura foarte bine, vrem sa vedem mai multe asemenea agentii de pariuri pe piata.

MODALITATEA DE PARIERE LA EXPEKT
Foarte buna modalitate de a pune un pariu la ei. Veti vedea biletul in partea dreapta dupa ce ati selectat pariurile ce vreti sa e puneti, puteti oricand sa stergeti de pe bilet evenimentele care nu le mai doriti, aveti chiar si posibilitatea de a salva biletul in starea in care e. Este o agentie care va pune la dispozitie selectii “standard”, un lucru de apreciat dat fiind faptul ca multe alte agentii nu va permit acest lucru. Sistemul de cotare este doar decimal, dar nu cred ca acest lucru prezinta o piedica prea mare din moment ce majoritatea sunt obisnuiti cu acest sistem. Modalitatea de a pune un bilet la Expekt este una dintre cele mai usoare lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a pune un pariu si asta este tot ce conteaza pentru inceput. Va sfatuim sa puneti biletele cu minim 5 minute inainte de inceperea evenimentelor deoarece uneori nu veti mai avea acces la server cu cateva minute bune pentru evenimentul respectiv.

SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII
Ca si la majoritatea agentiilor scandinave relatiile lor cu clientii sunt foarte bune. Daca le trimiteti mail in aproximativ 20 de minute veti primi rapsuns, incredibil si totusi adevarat, avem tot respectul pentru cei de la Expekt. La majoritatea agentiilor va raspund in cateva ore uneori abia a doua zi. Ofera suport pentru mai multe limbi straine. Sunt niste profesionisti, va vor rezolva problemele cat ati clipi, foarte rapizi si prietenosi. Ar merita o nota de 11 dar au si o mica problema nu puteti lua legatura cu ei prin telefon, este un mare dezavantaj dar totusi pentru unii nesimnifacativ.

CREDIBILITATE SI SIGURANTA LA EXPEKT
La aceasta agentie chiar nu va trebui sa va faceti griji pentru siguranta banilor sau a contului. Au castigat numeroase premii la mai multe concursuri si au sponsorizat si cateva evenimente in Scandinavia. Este o agentie care a castigat respectul pariorilor si vor sa-l mentina in continuare de aceea depun eforturi mari pentru a ramane asa. Nu mai intram in amanunte pentru a va spune cum functioneaza intreg sistemul pentru ca partea tehnica nu-si are rostul la agentii cu credibilitate mare precum este Expekt.

CONCLUZII
Expekt este o agentie “de calitate” daca putem sa spunem astfel, si ne referim din punct de vedere al credibilitatii si prezentarii ei. Desi nu ofera suport telefonic, ar trebui sa o faca, relatiile lor cu clientii sunt foarte bune tinanduse legatura prin email si poate ar trebui sa fie prezent si un chat live. Au dat dovada ca le pasa de cei care joaca la ei si suntem convinsi ca pe viitor vor lua masuri sa-si rezolve micile imperfectiuni pe care le au. Categoric merita sa aruncati o privire pe situl lor.

1 Response to Casa de Pariuri Expekt

Avatar

mihai

September 8th, 2010 at 10:56 pm

excelent blog, toate articolele sunt prezentate bine, felicitari

top