Casa de Pariuri 10Bet

10 Sep
2010

10bet este o casa de pariuri foarte buna pentru pariorii incepatori, care va ofera un bonus de pana la 100Euro pentru prima dumneavoastra depunere, asta daca va inregistrati de pe acest site. 10bet este o casa de pariuri online fondata in anul 2003, care are un cuvant greu de spus pe piata pariurilor online, oferind o gama diversificata de servicii atractive precum si o multime de bonusuri incredibile.

10bet bonus

Interfata site-ului nu este exceptionala insa putem spune ca arata binisor, iar navigarea este foarte placuta. Din fericire, acest site este disponibil si in limba romana.

Oferta celor de la 10bet pare destul de buna, iar evenimente sportive sunt din plin. De asemenea, aceasta casa de pariuri ofera o multime de tipuri de pariuri precum si multe facilitati deosebite pentru a va maximiza castigurile.

Cotele practicate sunt bune, 10bet reusind sa impresioneze uneori in cazul unor evenimente importante. In cazul in care doriti sa pariati sume mari, 10bet va ofera posibilitatea de a paria pana la 100 000 de lire sterline pe un singur eveniment.

10bet va ofera posibilitatea de a paria in timp real pe cele mai importante evenimente. Interfata live arata destul de bine si cuprinde o multime de optiuni interesante.

Este bine de stiu ca puteti paria cu incredere, datele dumneavoastra fiind in siguranta, deoarece 10bet are grija sa asigure cele mai bune metode de securitate pentru clientii sai.

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele: Visa, MasterCard, Visa Electron, Solo, Switch, Bank Wire, Check, Western Union, Neteller, Moneybookers, U-kash, Click2Pay, 1-Pay, Paysafecard.

Serviciul de relatii cu clientii este destul de bun, acesta putand fi contactat prin telefon sau email. In cazul in care veti intampina vreo problema, o sa constatati ca veti primi un raspuns prietenos la orice intrebare.

Aceasta casa de pariuri este o optiune foarte buna pentru cei care vor sa parieze utilizand servicii sigure si cote foarte bune. Deschideti-va un cont pentru a putea incasa bonusul de 100Euro!

Comments are closed.

top