Casa de Pariuri Bet24

12 Sep
2010

Bet24 este o agentia de pariuri online foarte populara in toate colturile lumii pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera unui numar impresionant de pariori. Bet24 este o agentia de pariuri online infiintata in anul 2001 de catre Holger Kristiansen, care a cunoscut un mare succes in ultimii ani datorita promotiilor si cotelor atractive pe care le ofera tuturor clientilor sai.

Agentia de pariuri Bet24.com

Deschideti-va un cont chiar acum si efectuati o depunere pentru a putea incasa un bonus excelent de 50% pana la suma de 30 de lire. Acest bonus reprezinta numai o mica parte din bonusurile si promotiile extraordinare pe care Bet24 vi le rezerva !

Bet24 dispune de un site cu o interfata simpla dar atractiva, care este foarte bine organizata si care dispune de o multime de facilitati impresionante.In partea dreapta a site-ului puteti gasi toate evenimentele sportive grupate pe categorii. De asemenea, aveti si o functie de cautare care va permite sa va gasiti cu usurinta evenimentul dorit.

Partea buna este ca Bet24 va ofera posibilitatea de a plasa pariuri pe o multime de evenimente sportive din fotbal, tenis, golf, rugby, volei, handbal, baschet, box, ciclism etc. Oferta este foarte bogata, astfel ca puteti plasa pariuri atat pe cele mai importante campionate cat si pe ligile inferioare sau competitiile mai putin importante. In ceea ce priveste cotele, Bet24 este o agentia de pariuri online foarte buna.

Bet24 ofera si o multime de sectiuni utile care cuprind stiri, tutoriale si informatii despre serviciile oferite. De asemenea, aveti la dispozitie si o platforma pe care o puteti utiliza pentru a plasa pariuri LIVE pe evenimentele aflate in desfasurare.

Atat depunerile cat si retragerile pot fi procesate prin intermediul urmatoarelor modalitati de plata: Visa, Maestro, Transfer bancar, Moneybookers, Neteller.

In cazul in care aveti vreo nelamurire, puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care va poate asista si furniza informatiile dorite la orice ora, acesta fiind disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Asadar, Bet24 este o agentia de pariuri online care incearca sa le ofere clientilor sai servicii excelente, un mediu atractiv cu multe facilitati si o gama variata de facilitati impresionante. Deschideti-va un cont chiar acum si bucurati-va de bonusul pentru prima depunere!

Comments are closed.

top