Casa de Pariuri Betfair

21 Sep
2010

Betfair este o casa de pariuri online lansata in anul 2000 care impreuna cu Pariuri-x va ofera posibilitatea de a incasa un bonus de £25 pentru prima depunere. Aceasta este licentiata in Marea Britanie, Austria, Germania, Malta, Italia si Australia, care are peste 1 milion de clienti din intreaga lume si care poate fi considerata una dintre cele mai bune datorita portofoliului bogat cu promotii si facilitati extraordinare.

Site-ul are o interfata simpla, insa destul de bine organizata, oferind o navigare usoara si placuta. Acesta este disponibil in multe limbi, din pacate nu si in romana.

Deschiderea unui cont este un lucru care poate fi efectuat prin urmarea unor pasi si completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale.

Betfair ofera un bonus atractiv pentru noii clienti, doar pentru prima depunere. Mai exact, acesta ofera un bonus de £25 in cazul in care depuneti si pariati minim £25.

Utilizand serviciile oferite de Betfair, puteti paria pe o gama variata de evenimente sportive care includ evenimente din: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, golf etc.

Cotele sunt destul de atractive, in principal mai mari decat cele ale agentiilor concurente. Este bine de stiut faptul ca Betfair accepte zilnic peste 15 milioane de pariuri.

Partea interesanta la Betfair este ca va puteti stabili propriile cote, pe care le puteti paria impotriva altor jucatori. Practiv, dumneavoastra nu pariati impotriva casa de pariurii ci impotriva altor jucatori. Dupa cum vedeti, sistemul este foarte interesant, facand din Betfair o casa de pariuri inedita.

Serviciul de realatii cu clientii este foarte prietenos, acesta putand fi contactat prin email, telefon sau live chat.

Modalitatile de plata pe care le puteti utiliza pentru a depune/retrage sunt urmatoarele: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Moneybookers, Neteller etc.

In cazul in care sunteti un parior profesionist si doriti sa pariati utilizand cele mai bune servicii, atunci Betfair este o alegere excelenta pentru dumneavoastra.

Comments are closed.

top