Casa de Pariuri Betsafe

11 Sep
2010

Betsafe este o agentie de pariuri online care a reusit sa creasca foarte mult in ultimii ani, si care acum va poate oferi un bonus exceptional de pana la 25Euro daca va deschideti un cont de pe acest site. In ultimii ani, Betsafe a reusit sa devina una dintre cele mai mari agentii, astfel incat acum are peste 100 000 de clienti din 100 de tari.

Pentru inceput trebuie sa metionam faptul ca interfata este excelenta si acest lucru se poate observa imediat. Culorile sunt bine alese, meniurile sunt bine organizate, per total Betsafe este un loc unde poti paria cu placere datorita acestui motiv.

Deschiderea unui cont este un lucru foarte simplu, care nu va ia decat 2-3 minute pentru a completa un formular cu datele dumneavoastra personale. Pentru a va deschide un cont trebuie sa dati click pe “Open an account” din partea de sus a site-ului.

Betsafe este o agentie de pariuri online care are o oferta bogata in evenimente sportive, reusind sa ofere saptamanal mii de evenimente. Dintre sporturile oferite de aceasta, amintim de: fotbal, hochei, handbal, box, formula 1, volei, tenis, golf si altele.

Cotele oferite de aceasta agentie sunt surprinzator de bune, astfel incat pot concura cu cele ale agentiilor de tot. De asemenea, exista o multime de tipuri de pariuri care fac din aceasta agentie un adevarat rai al pariorilor.

O multitudine de functii si facilitati va asteapta la aceasta agentie, astfel ca nu trebuie decat sa va deschideti un cont pentru a va bucura de ele. Cateva exemple: interfata live pentru pariuri, livescore, statistici si multe altele.

Pentru a depune bani in contul dumneavoastra, sunteti nevoit sa utilizati urmatoarele metode de plata: Visa, Visa Elecrton, Mastercard, Neteller, Moneybookers, Transfer bancar si altele. Retragerile pot fi efectuate prin aceleasi metode.

La orice ora puteti contacta serviciul de relatii cu clientii pentru a va asista, daca aveti vreo problema. Acesta este disponibil prin live chat, email si telefon, reusind sa fie un serviciu excelent din toate punctele de vedere.

Cand vine vorba de securitate si credibilitate, Betsafe este o agentie care nu are nevoie de laude. Inca de la infiintare, aceasta a oferit cele mai sigure si serioase servicii, acest lucru fiind dovedit de numerul mare de clienti.

Nu ratati aceasta ocazie, deschideti-va un cont si pariati din bonusul de 25Euro oferit de Betsafe!

Comments are closed.

top