Casa de Pariuri Betsson

13 Sep
2010

Bettson este o casa de pariuri sportive online, fiind una din cele mai complexe platforme de jocuri online. Pe langa pariuri live veti putea gasi la ei si jocuri de poker, cazino, bingo, scratch sau exchange.

In materie de gaming online, BETSSON este un reper al acestei industrii, deoarece serviciile oferite de aceasta clientilor sai sunt de prima clasa.

Fiecare sectiune a siteului este bine determinata si beneficiati de ajutorul suportului in orice problema, intr-un timp foarte scurt.

Pentru jucatorii romani care isi deschid cont nou la Betsson beneficiaza de o super promotie : rambursarea primelor 3 pariuri efectuate.

De ex : pariezi 3 pariuri combo cu miza de 10 euro pe fiecare. Daca castigi doar unul din ele si doula le pierzi atunci o sa primesti in termen de 24 ore 20 de euro care reprezinta miza celor doua pariuri pierdute. Acest lucru este facut automat, nefiind necesara contactarea suportului pentru a primii banii inapoi. Cu alte cuvinte – aveti 3 pariuri gratis – fara risc (daca pierdeti primiti suma pariata inapoi). Suma maxima care poate fi inapoiata este de 25 EUR/GBP

Pentru jocurile de POKER , Betsson Poker va ofera un bonus consistent si anume un bonus de bun venit de 100% pana la 1600$.

Sunt si alte bonusuri si promotii interesante pe care le puteti gasi pe site-ul Betsson Poker.

Comments are closed.

top