Casa de Pariuri Betway

13 Sep
2010

Betway este o casa de pariuri lansata in anul 2002. Betway are o reputatie buna pe piata pariurilor online, datorita serviciilor de caitate pe care le ofera si seriozitatii de care da dovada timp de foarte multi ani.

Site-ul celor de la Betway arata bine iar interfata este una destul de bine realizata. Dupa cum se poate vedea, acesta este un site profesionist, care va da sansa de a paria intr-un mediu sigur si placut.

Aceasta casa de pariuri va pune la dispozitie o multitudine de evenimente sportive pe care puteti paria utilizand o multime de tipuri de pariuri. O gama variata de sporturi va asteapta din care va puteti alege avenimentele dorite. Cateva exemple sunt: fotbal, baschet, tenis, handbal, golf, hochei, cricket, rugby, box etc.

Betway ofera cote bune pentru majoritatea evenimentelor sportive, precum si o interfata live care va ofera posibilitatea de a paria in timp real pe cele mai importante evenimente sportive.

Exista o multime de modalitati de plata pe care le puteti folosi pentru depuneri si/sau retrageri. Acestea sunt: Transfer bancar, Mastercard, Visa, Moneybookers, Neteller, Clickandbuy, Click2pay, Paysafecard etc. Suma minima pe care o puteti depune/retrage este de 10Euro.

Betway este o casa de pariuri pe care o preocupa situatia clientilor sai si care incearca sa le ofere un serviciu de relatii cu clientii extrem de competent si politicos. Acesta este disponibil la orice ora din zi si din noapte prin email sau telefon.

Pe langa bonusul de 100% pentru prima depunere de pana la 25 lire, Betway mai ofera multe alte bonusuri si promotii atragatoare menite sa atraga cat mai multi clienti si sa le ofere cele mai bune conditii pentru a paria.

Betway este o casa de pariuri care ofera siguranta, calitate si stabilitate prin serviciile sale. Asadar, parierea la aceasta casa de pariuri este o alegere buna, care nu va poate aduce decat avantaje si castiguri pe masura.

Comments are closed.

top