Casa de Pariuri Blue Square Poker

20 Sep
2010

Blue Square poker este un serviciu de poker online oferit de o mare companie de jocuri de noroc, care a fost lansata pe 5 Mai 1999, devenind in scurt timp unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu. Blue Square este o companie detinuta de Rank.

Site-ul celor de la Blue Square poker are o interfata foarte prietenoasa si si interesante, care cuprinde o multime de functii interesante. Acesta este disponibil in foarte multe limbi, acesta fiind accesibil pentru un numar foarte mare de clienti din toate colturile lumii.

Aceasta agentie de poker online ofera un program gratuit exceptional, care va ofera posibiliatea de a va juca o multime de jocuri de poker in reteaua iPoker alaturi de un numar impresionant de jucatori din intreaga lume. Acest program dispune de foarte multe facilitati interesante si de o grafica atractiva.

Zilnic aveti posibilitatea de a va juca alaturi de peste 8000 de jucatori de poker din intreaga lume in foarte multe turnee incredibile cu premii care pot ajunge pana la fabuloasa suma de 500 000$.

Jocurile de poker pe care le puteti juca alaturi de Blue Square poker sunt urmatoarele: Texas Hold’em, 7 Card Stud, Omaha High Low, Omaha High, Heads Up, si 5 Card Stud.

Daca decideti sa va deschideti un cont pe Blue Square poker, aveti posibilitatea de a incasa un bonus de 100% din prima dumneavoastra depunere, care poate ajunge pana la suma de 500$. Pe langa acest bonus, puteti sa va mai bucurati de o multime de alte promotii si bonusuri exceptionale.

In ceea ce priveste modalitatile de plata, dumneavoastra puteti efectua depuneri si retrageri utilizand urmatoarele metode: Visa, Mastercard, Visa Electron, Solo, Switch, Delta, Laser etc.

Blue Square poker este o agentie online de poker foarte competenta care le ofera clientilor sai un suport exceptional prin email, telefon si chiar live chat.

Aceasta agentie de poker online se dovedeste a fi o alegere foarte bune pentru cei care vor sa joace poker intr-un mediu distractiv dar sigur, care ofera o multime de turnee impresionante si de bonusuri atractive! Deschideti-va un cont pe Blue Square poker chiar acum!

Comments are closed.

top