Casa de Pariuri Boylesports

20 Sep
2010

Boylesports a fost infiintat in 1989 de catre John Boyle in Irlanda. Boylesports este hotarat sa continue investitiile in serviciile sale si facilitati pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii. Echipa este formata din 600 de angajati foarte bine instruiti. Boylesports este una din cele mai mari case de pariuri independenta din bransa. Boylesports este intr-o continua evolutie, aducand noi standarde in ceea ce priveste serviciul cu clientii, acesta fiind un aspect important luand in considerare faptul ca nu toate site-urile de pariuri ofera o asemenea calitate a serviciilor cu clientii.

Informatii despre companie

Numele companiei: Boylesports Ltd
Telefon: 0800 22 00 66
E-mail: [email protected]
Link: http://www.boylesports.com

Informatii pariere
Sporturi: Fotbal,Curse, Fotbal american, Baseball, Baschet, Crichet, Ciclism, Darts, Sporturi galice, Golf, Curse de cai, Hochei, Curse cu motor, Rugbi, Snooker, Tenis.
Metode de pariere: Online, agentii de pariuri in Irlanda, prin telefon
Pariul minim: 0.1 EUR
Pariul maxim: 100.000 EUR
Depozitul minim: 10 EUR
Formatul cotelor: zecimal, fractionar, american
Monede de schimb: EUR, GBP, USD
Metode de depozitare: Visa, MasterCard, Delta, Solo, Switch, Transfer bancar, Check.
Metode de retragere: Transfer bancar,Credit Card, Debit Card, Cheque.

Site-ul Boylesports ofera o interfaĆŁa prietenoasa, design bun, o navigare simpla si o calitate excelenta a soft-ului de pariere ce transforma pariul intr-o placere. Fairplay-ul este asigurat, precum si siguranta, securitatea si caracteristicile de combatere a fraudei sunt la o calitate inalta la Boylesports. Cu toate acestea Boylesports ofera o experienta excelenta de pariuri.

Comments are closed.

top