Casa de Pariuri Canbet

11 Sep
2010

Canbet este o casa de pariuri online foarte serioasa si sigura, care reuseste sa ofere servicii exceptionale si promotii incredibile pentru clientii sai. Aceasta casa de pariuri a fost fondata in anul 1995, cu licente in UK si Australia, reusind sa devina in scurt timp preferata unui numar mare de pariori din intreaga lume.
Canbet.com Football

Interfata site-ului este simpla si prietenoasa, oferindu-va posibilitatea de a naviga si de a selecta optiunile dorite cu o mare lejeritate. Din pacate, acest site nu este disponibil si in limba romana.

Pentru a va deschide un cont la Canbet, trebuie sa dati click pe “Join now” si sa completati un formular cu anumite date personale, precum si cu username-ul si parola pe care le-ati ales.

Asa cum spuneam mai sus, Canbet ofera o multime de servicii inedite si de promotii exceptionale. Una dintre ele fiind 25% cashback pentru fiecare pariu plasat pe cursele de cai.

Oferta de pariuri este destul de buna, Canbet oferindu-va posibilitatea de a plasa pariuri pe o multime de evenimente. Asadar, puteti sta linistiti in privinta acestui lucru.

In ceea ce priveste cotele, Canbet este o casa de pariuri care incearca sa-si satisfaca clientii oferindu-le cote bune pentru toate evenimente sportive. De asemenea, aceasta casa de pariuri ofera o multime de tipuri de pariuri.

Puteti depune sau retrage bani in/din contul dumneavoastra folosind o gama variata de metode de plata, precum: carti de credit, Transfer bancar, Neteller, Firepay, Moneybookers, Cec si altele.

Serviciul de relatii cu clientii este foarte prietenos, putand fi contactat prin email, telefon sau live chat 24/7.

Per total, Canbet ofera servicii demne pentru o casa de pariuri de top si o multime de promotii atractive care o fac sa-i creasca popularitatea in randul pariorilor din ce in ce mai mult.

Comments are closed.

top