Casa de Pariuri Centrebet

9 Sep
2010

Centrebet este o casa de pariuri cunoscuta in intreaga lume, care impresioneaza prin limita mica de depunere ce poate fi de pana la 0,1$. Inca din 1992, Centrebet a reusit sa se dezvolte si sa atraga un numar impresionant de clienti, peste 300 000, din toate colturile lumii datorita ofertei bogate de pariuri si cotelor atragatoare

Interfata site-ului este interesanta, fara o grafica iesita din comun, care va face din selectarea evenimantelor si plasarea pariurilor o procedura mult prea usoara. Acesta este disponibil in foarte multe limbi, din pacate nu si in romana.

Pentru a va deschide un cont nu trebuie sa va faceti mari griji deoarece nu trebuie decat sa vizitati site-ul, sa completati la inregistrare datele dumneavoastra personale si sa va confirmati contul.

Pentru a putea depune bani la aceasta casa de pariuri, sunteti nevoit sa folositi urmatoarele metode de plata: carti de credit, Moneybookers, Click2pay, Neteller si multe altele. Pentru a putea retrage este necesar sa furnizati o copie de pe buletinul dumneavoastra.

Centrebet le ofera clientilor sai un serviciu de relatii cu clientii care poate fi contactat 24/7 prin email sau telefon. Am observat ca acest serviciu este extrem de prietenos, fiind un mare plus pentru casa de pariuri.

Utilizand serviciile oferite de Centrebet, aveti posibilitatea sa pariati pe cel putin 4000 de evenimente sportive saptamanal utilizand cote exceptionale si o mare varietate de tipuri de pariuri.

Oferta de pariuri este foarte diversificata, cu alte cuvinte aveti posibilitatea sa plasati pariuri pe o multime de sporturi: fotbal, tenis, hochei, baschet, handbal, volei, box, cricket, curse si altele.

Centrebet impresioneaza prin simplitate, siguranta si calitate, asadar aveti toate motivele sa va deschideti un cont. Suntem singuri ca veti ajunge sa preferati serviciile acestei agentii in detrimentul altora.

Comments are closed.

top