Casa de Pariuri Ladbrokes

8 Sep
2010

Ladbrokescasino.com, Ladbrokes.com şi Ladbrokespoker.com fac parte din Ladbrokes plc.

Ladbrokes (Cea mai mare casă de pariuri “off-track”, cu aproximativ 2000 de agenţii Ladbrokes în centrele oraşelor)

Ladbrokes deţine şi alte licenţe pentru jocuri de noroc în Europa, America Latină, SUA, Africa de Sud şi Orientul Mijlociu. Ladbrokes a făcut pionierat nu numai prin îndeplinirea celor mai stricte criterii de licenţiere în aceste medii legale variate, ci şi prin influenţarea liniilor directoare pentru promovarea unor standarde mai înalte pentru consumatori. Numele de Ladbrokes vă asigură cel mai înalt nivel de siguranţă.

Oferind o soluţie completă, cu doar un singur cont la o companie de încredere, Ladbrokes.com vă pune la dispoziţie întregul univers palpitant al pariurilor şi jocurilor de noroc, într-un singur loc, folosind un singur cont. Şi deoarece aceste servicii vă sunt oferite de Ladbrokes, cea mai mare casă de pariuri din lume, puteţi avea siguranţa că acest cont va fi tratat în condiţii perfecte de securitate, discreţie şi integritate. (Vă rugăm să reţineţi, conturile de poker sunt limitate la unul singur de persoană. Orice conturi suplimentare vor fi închise şi cercetate de echipa noastră de securitate.)

Site-ul nostru de poker este monitorizat de auditori independenţi.

Ladbrokes.com îşi ia în serios responsabilitatea şi crede în jocul responsabil. Jocurile de noroc ar trebui să fie un mod palpitant de a petrece timpul şi ne sfătuim clienţii să se distreze, dar să nu parieze mai mult decât le permit mijloacele. Colaborăm strâns cu Gamcare pentru a ne asigura că acest site îi protejează pe cei care sunt vulnerabili la problemele reprezentate de jocurile de noroc.
Conturi de jucător

Pentru corectitudine, jucătorii sunt limitaţi la a avea un singur cont activ la Ladbrokes Poker. Aliasurile de poker nu mai pot fi schimbate după activarea unui cont. Conturile de poker în duplicat vor fi închise în momentul în care sunt depistate.
Coluziune

Coluziunea este mai uşor de depistat online, cu ajutorul unor programe speciale care analizează istoricul jocului şi activităţile dubioase. Sistemul nostru de monitorizare urmăreşte tiparele de pariere, istoricul cărţilor, combinaţiile de jucători şi mâinile finale pentru toţi jucătorii care fac call la river, precum şi multe alte aspecte, ceea ce ne permite să depistăm coluziunea foarte repede. De asemenea, folosim serviciile unor jucători profesionişti, care supraveghează jocul în timp real. (Spre deosebire de alte site-uri de poker, nu există jucători care joacă pentru operator, adică pentru Ladbrokes.) De asemenea, nu există jucători “robot” în camerele de poker online de la Ladbrokes.

Comments are closed.

top