Casa de Pariuri PaddyPower Poker

10 Sep
2010

In cazul in care doriti sa va deschideti un cont la un site de poker online faimos, care va ofera un bonus de pana la 600$ pentru prima depunere, atunci PaddyPower poker este cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. PaddyPower poker a fost lansata in UK in anul 2005, iar din acel moment a reusit sa atraga atentia multor jucatori de poker prin promotiile si jocurile exceptionale pe care le ofera.

Pentru inceput, trebuie sa avem in vedere faptul ca site-ul arata foarte bine, datorita interfetei bine organizate. Desi interfata are un design destul de simplu, aceasta ofera o experienta placuta la navigare.

Deschiderea unui cont se poate face foarte usor prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale. Aceasta procedura nu dureaza mai mult de 2 minute.

Jocurile oferite de PaddyPower poker sunt urmatoarele: Hold’em, Seven-Card Stud Hi, Omaha Hi si Hi-Lo. Pentru a va juca aceste jocuri, trebuie sa descarcati un program gratuit care se gaseste pe site. De asemene, aveti posibilitatea de a va juca fara a instala nici un program, cu ajutorul platformei de pe site.

Cu PaddyPower poker puteti sa va bucurati de o multime de facilitati interesante si de promotii atractive. Pe langa acestea, exista un program de loialitate prin care sunt rasplatiti cei mai buni jucatori de poker.

Turneele oferite in aceasta camera de poker pot atinge sume de pana la 250 000$, reusind astfel sa atraga un numar impresionant de jucatori. Pe langa aceste turnee clasice, exista si o multime de turnee freeroll.

Datorita sistemul de securitate pus la punct de PaddyPower poker, puteti utiliza toate serviciile cu incredere deoarece datele dumneavoastra sunt in siguranta.

Precum orice alt site de poker online, PaddyPower poker accepta cele mai importante metode de plata: carti de credit, cec, transfer bancar, bill pay si multe altele.

Oricand aveti nevoie puteti contacta serviciul de relatii cu clientii, care va poate asista si ajuta prin email, telefon si live chat 24/7.

PaddyPower poker este una dintre camerele de poker de top, care va ofera toate motivele pentru a va deschide un cont. Nu mai stati pe ganduri si deschideti-va un cont chiar acum!

Comments are closed.

top