Casa de Pariuri PartyBets

9 Sep
2010

PartyBets este o casa de pariuri serioasa care face parte din grupul Party Gamming si care alaturi de Pariuri-x va ofera sansa de a incasa un bonus de 50$ pentru prima depunere, doar daca va inregistrati de pe acest site. Asa cum se poate vedea, PartyBets este o copie fidela a site-ului Gamebookers, care ofera aceleasi servicii si cote impresionante.

Site-ul arata destul de bine, fiind aproape identic cu cel al casa de pariurii Gamebookers, singura diferenta fiind culoarea. Acesta este disponibil in limba romana, facand astfel ca navigarea sa fie mult mai usoara.

Deschiderea unui cont este o operatiune simpla care nu necesita decat 2-3 minute pentru a completa un formular cu username-ul si parola dorita, precum si cu datele personale.

Acum aveti toate motivele sa va deschideti un cont la PartyBets deoarece aceasta casa de pariuri va ofera posibilitatea de a incasa un bonus de 100% din prima depunere care poate ajunge pana la 50$.

PartyBets are o oferta impresionanta de pariuri, combinand cele mai importante evenimente sportive cu cele mai bune cote. Aceasta reuseste sa satisfaca toti pariorii, oferindu-le cele mai bune avantaje si conditii precum: cote bune, oferta bogata de evenimente sportive, interfata live, site prietenos si multe altele.

Serviciul de relatii cu clientii joaca un rol foarte important deoarece acesta poate fi contactat la orice ora din zi si din noapte prin email sau telefon.

Modalitatile de plata acceptate de PartyBets sunt urmatoarele: Visa, Visa Electron, MasterCard, Neteller, Moneybookers, Transfer bancar etc. Retragerile sunt procesate intr-un timp foarte scurt datorita sistemului de plati exceptional oferit de aceasta casa de pariuri.

Utilizand serviciile acestei agentii, puteti sa va bucurati de servicii de calitate, siguranta precum si de multe alte lucruri importante. Asadar, PartyBets este o casa de pariuri care merita toata atentia noastra, putand fi considerata una dintre cele mai bune.

Comments are closed.

top