Casa de Pariuri PinnacleSports

10 Sep
2010

PinnacleSports este o casa de pariuri online cu un renume puternic, care acum va ofera posibilitatea de a incasa un bonus de pana la 500$ pentru prima depunere, in cazul in care va inregistrati de pe acest site. PinnacleSports este o casa de pariuri online lansata in anul in 1998, ce ofera servicii si cote cu pana la 60% mai mari decat ale altor agentii online pentru o multime de clienti din peste 100 de tari. Avand o experienta destul de mare, aceasta casa de pariuri este preferata pariorilor profesionisti.
Pinnacle sports

Site-ul are o interfata bine organizat cu un design frumos, care face ca plasarea pariurilor si gasirea informatiilor necesare sa fie niste proceduri extrem de simple. Acesta este disponibil in urmatoarele limbi: Italiana, Germana, Portugheza, Rusa, Suedeza si multe altele.

Deschiderea unui cont poate fi realizata prin completarea unui formular cu anumite detalii personale. PinnacleSports ofera un bonus atractiv de 10% din valoarea primei depuneri. Acest bonus poate atinge pragul de 500$.

Cotele oferite sunt foarte mari iar oferta de evenimente sportive este foarte bogata, putand paria pe diferite sporturi precum: fotbal, tenis, hochei, baschet, golf, curse si multe altele.

PinnacleSports ofera servicii sigure si un grad sporit de securitate astfel incat datele dumneavoastra sa fie in siguranta.

Serviciul de relatii cu clientii este disponibil 24/7 prin email pentru a va asista in cazul in care intampinati o dificultate legata de serviciile oferite.

Puteti depune sau retrage bani utilizand o gama variata de metode de plata: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Western Union, Moneybookers, WebMoney, Citadel etc.

PinnacleSports este o casa de pariuri online care ofera servicii sigure si o gama variata de promotii si facilitati interesante. Sfatul nostru este sa va deschideti un cont si sa pariati utilizand serviciile acestei agentii.

Comments are closed.

top