Casa de Pariuri Tipico

25 Sep
2010

Agenţia de pariuri Tipico.com este o opţiune corectă pentru persoanele cu experienţă care caută firme mai puţin tradiţionale, ofertante de pariuri. Tipico.com a fost fondată în anul 2004, deocamdată nu face parte dintre lideri de pe piaţă, cu toate acestea găsiţi aici o mulţime de părţi pozitive, datorită cărora se merită să vă deschideţi un cont şi să pariaţi la Tipico.com.

Tipico.com are sediul în Malta, la fel ca şi multe alte agenţii de pariuri prin Internet. Paginile web ale agenţiei de pariuri nu sunt deocamdată în limba română. Sunt traduse în patru limbi – în afară de italiană şi în engleză, germană şi franceză. Asistenţa pentru clienţi funcţionează tot în aceste patru limbi.

Crearea contului de pariuri este foarte simplă. În coloana din stânga a site-ului Tipico.com daţi click pe link-ul „Register now“ şi completaţi câteva date personale de bază, inclus adresa de e-mail. După trimiterea formularului şi o scurtă aşteptare de aproximativ zece minute, de la agenţia de pariuri veţi primi un e-mail cu link-ul pe care trebuie să daţi click. Doar în acest mod veţi finaliza şi confirma înregistrarea dvs.

Moneda contului de pariuri este stabilită standard în euro, nu puteţi să optaţi pentru o altă monedă.

Ca să puteţi paria trebuie să depuneţi banii în contul dvs. de joc (cu ajutorul butonului „Payment“ din antetul site-ului). Sunt câteva posibilităţi de depunere, noi vă recomandăm depunerea prin portofelul web Moneybookers. În acest caz depunerea minimă este de 10 euro, maximă de 1000 de euro. Tipico.com nu percepe nici un fel de taxă pentru depunere. O alternativă sunt depunerile cu cardurile de plată Visa şi MasterCard, cu aceleaşi condiţii – daci fără taxă în intervalul dintre 10 – 1000 euro. Puteţi să folosiţi şi serviciul Paysafecard, în acest caz depunerea minimă este stabilită la numai un euro.

Mai dificil este cu încasările. Puteţi încasa prin Moneybookers, ceea ce vă recomandăm. O încasare pe săptămână este gratuită, apoi fiecare altă încasare este taxată cu 5 euro. A doua posibilitate este încasarea prin transfer bancar. În acest caz, în fiecare săptămână calendaristică aveţi la dispoziţie trei încasări gratuite, dar a patra şi fiecare altă încasare este taxată cu cinci euro. Însă transferul bancar nu vi-l recomandăm din două motive. Primul motiv este că transferul durează între 3 – 7 zile lucrătoare, iar cel de-al doilea sunt taxele considerabile percepute de banca dvs. pentru transferul bancar internaţional.

Oferta de ocazii ale acestei agenţii de pariuri este destul de bogată. În ofertă găsiţi fotbal, hochei, baschet, handbal, tenis, box, volei, rugbi, fotbal de sală şi late sporturi. Nu lipsesc nici cursurile pentru competiţii româneşti, nu numai cele mai mari de fotbal şi hochei. Agenţia de pariuri Tipico.com oferă şi o mulţime de pariuri live.

Pe paginile web ale agenţiei Tipico.com găsiţi şi o secţie dedicată pentru live score, deci rezultatele actuale ale competiţiilor aflate în desfăşurare. Pariaţi şi urmăriţi evoluţia favoritului dvs.. Cu Tipico.com veţi trăi o adrenalină adevărată!

Comments are closed.

top