Casa de Pariuri Victor Chandler

11 Dec
2010

Victor Chandler este printre cele mai vechi, respectate si solide case de pariuri din lume, avand o istorie de peste 60 de ani. Fondata in UK, compania are acum peste jumatate de milion de clienti in 160 de tari si a raportat o cifra de afaceri de peste 1 miliard de lire in anul 2009.

Victor Chandler este sponsorul oficial a mai multor nume mari din UK, printre care jucatorii de snooker Ken Doherty, Stephen Maguire si Joe Swail, echipa de fotbal cu mare traditie Nottingam Forest sau jucatorul de golf Graeme Storm.

Soccer picks

In 1998, Victor Chandler a fost primul bookmaker care a decis sa isi mute sediul in Gibraltar, acolo unde legislatia este mult mai favorabila pentru Pariuri Sportive, Poker si Casino. Mai tarziu, pentru a asigura conditii cat mai bune clientilor lor, majoritatea caselor de pariuri internationale au urmat aceasta miscare spre Gibraltar si alte lcoatii off-shore, validand viziunea lui Victor Chandler.

Desi este inca putin cunoscuta pariorilor din Romania, aceasta casa de pariuri merita cu siguranta o mai mare atentie, oferind servicii impecabile atat pariorilor profesionisti cat si celor aflati la inceput.

Comments are closed.

top