Bonus Bet365

Bet365 ofera tuturor clientilor noi un bonus de 100% din valoarea primei depuneri. NU vad nici un motiv pentru care nu ar trebui sa profiti de aceasta oferta, Bet365 fiind cea mai buna casa de pariuri.

Pentru a primi acest bonus trebuie sa iti deschizi un cont acum, si sa depui o suma egala sau mai mare decat 20 RON. Sfatul nostru este sa depozitati suma maxima pentru a primi un bonus proportional mai mare.

Dupa ce va deschideti contul si depuneti, va vom transmite prin email un cod de oferta din 10 caractere, cu terminatia NCDBP. Pentru a solicita bonusul trebuie doar sa efectuati un depozit eligibil, sa vizitati pagina “Introduceti Cod Oferta” din sectiunea Membri, subsectiunea Oferte Pariuri Sportive si sa introduceti codul de oferta. (aceste pagini fac parte din cadrul siteului Bet365.com)

Daca nu ati primit codul prin mail sau daca doriti sa va schimbati adresa de e-mail va rugam sa ii contactati pe cei de la Bet365 prin serviciul de LiveChat sau sa ne scrieti noua pe forum

Pentru a paria din bonus, trebuie sa pariati mai intai o data cu suma depozitului dumneavoastra pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de trei ori inainte de a efectua o retragere.

Unele conturi sunt creditate automat cu un bonus de 200% pana la 400 RON. Acest lucru se intampla in majoritatea cazurilor daca depozitati 200 RON sau mai mult.


top